Broadcast as a Service

Meer uit mijn
studio halen.

mollywood

Met Mollywood kunnen onze mensen shinen. Performen is al spannend genoeg. Zij zorgen voor het beste beeld, het beste geluid. Ons verhaal, onze boodschap komt over. Geen geklooi, geen geklungel, geen stress op het laatste moment. Alsof we in de tv-wereld zitten.

Met je in-house livestream studio kun je alle kanten op en ben je direct toegankelijk voor een breed publiek, zowel intern als extern.

Een in-house livestream studio brengt echter ook veel uitdagingen met zich mee. Operationeel, zoals het plannen van personeel voor de bediening, kennisbehoud, (wat gebeurt er als de persoon met kennis van de materialen vertrekt), maar ook planning, onderhoud en afschrijving op apparatuur.

Het unieke Mollywood concept neemt deze zorgen weg. Met Mollywood heb je namelijk geen eigen apparatuur of technische mensen achter de schermen meer nodig. In overleg kijken we hoe we jouw bestaande studio naar een hoger niveau kunnen tillen en wij de regie op afstand kunnen verzorgen. Professionele begeleiding zodat jij keer op keer een hoogwaardige uitzending kan realiseren.

Vraag een offerte aan bij Folkert-Jan

Of download een artikel en bekijk de video

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mollywood stelt liefde voor techniek beschikbaar aan organisaties die kwalitatieve uitzendingen met impact willen maken.

Jouw in-house
studio.

Onze regiekamer
op afstand.

Steel de show in jouw eigen in-house studio met de high-tech apparatuur.
Hoogwaardig beeld en geluid door aansturing vanuit onze remote-regiekamer.