Broadcast as a Service

Ik wil een
studio bouwen.

mollywood

Zowel bij een permanente als bij een Pop-Up studio zorgt Mollywood voor hoogwaardige, zorgeloze uitzendingen. Behoud controle en geniet van flexibiliteit zonder hoge kosten.

In-house studio’s bieden de mogelijkheid om op een kosteneffectieve en flexibele manier hoogwaardige studio en hybride uitzendingen te produceren in een vaste setting. Live of om later uit te zenden. Met een eigen livestream studio behoud je zelf de controle over de kwaliteit, timing en inhoud van uitzendingen. Maak je nu gebruik van externe studio’s of productiebedrijven en wil je graag een in-house livestream studio, maar geen gedoe, hoge kosten per uitzending of grote investeringen? Dan ben je bij Mollywood aan het goede adres.

Op basis van jouw wensen richten we een ruimte in jouw pand in als permanente studio en koppelen deze aan onze centrale regie. Op basis van het uitzendschema – vaak ruim van tevoren gepland, maar ook last-minute is mogelijk – verbinden we met jouw studio en verzorgen we de uitzending.  Voorafgaand aan de uitzending is er ruim voldoende tijd om de details te bespreken en een repetitie. Na de uitzending wordt de verbinding verbroken en klaar! Geen geregel en gesleep met materialen, wel een zorgeloze uitzending. Te weinig uitzendingen voor een permanente studio? Dan kan je bij ons terecht voor een Pop-Up studio.

Vraag een offerte aan bij Folkert-Jan

Of download een artikel en bekijk de video

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Mollywood stelt liefde voor techniek beschikbaar aan organisaties die kwalitatieve uitzendingen met impact willen maken.

Jouw in-house
studio.

Onze regiekamer
op afstand.

Steel de show in jouw eigen in-house studio met de high-tech apparatuur.
Hoogwaardig beeld en geluid door aansturing vanuit onze remote-regiekamer.