Broadcast as a Service

Kraakhelder
beeld en geluid.

Stel je voor: jouw evenementen, webinars en bedrijfspresentaties met dezelfde professionele look als op tv, zonder gedoe. De livestream studio bij jullie in huis – dichtbij. De regiekamer op afstand – bij ons: technische experts die jouw uitzending naar een hoger niveau tillen.

mollywood

Jouw in-house studio, onze high tech apparatuur
Je eigen in-house studio, waar wij alle technische faciliteiten verzorgen om keer op keer een hoogwaardige uitzending te realiseren. Het Mollywood concept combineert audiovisuele expertise met geavanceerde ICT. Je hebt geen eigen apparatuur of technische mensen achter de schermen meer nodig. Wij richten de studio voor jou in met apparatuur om echt hoogwaardige uitzendingen te maken op basis van jouw wensen. Het juiste moment, perfect in beeld en geluid. En action!

Voorbeelden van studio-opstellingen zijn:
– Webinar / interview
– Talkshow
– Multifunctioneel
– Hybrid event studio / Auditorium

Regie op afstand
Door onze capaciteit voor de bediening van meerdere studio’s in te zetten, wordt personeel en dure technische apparatuur efficiënt ingezet, waardoor een besparing op operationele kosten tot wel 50% mogelijk is. In jouw studio bevindt zich enkel de hoogstnoodzakelijke apparatuur, zoals verlichting, camera’s en microfoons. De volledige bediening vindt plaats vanuit onze gecentraliseerde regie. Zo beschik je altijd over de meest uitgebreide mogelijkheden op het gebied van presenteren, deelnemen, uitzenden en opnemen. Niet over de wifi! Maar via bekabeling zodat elke uitzending gegarandeerd kraakhelder beeld en geluid heeft.

Broadcast as a Service-abonnement
Met Mollywood ben je flexibel en word je compleet ontzorgd. Op abonnementsbasis maak je gebruik van onze techniek en regie op afstand. Zo ben je altijd verzekerd van het beste beeld en kraakhelder geluid, zonder dat je zelf hoeft te investeren in de apparatuur en expertise in huis hoeft te halen. Wij regelen alles, inclusief de beveiligde verbinding tussen jouw studio en onze regie.

Jouw verhaal, onze regie

Dat is de Mollywood aanpak

Kaart van Nederland

Je eigen in-house studio, waar wij alle technische faciliteiten verzorgen om keer op keer een hoogwaardige uitzending te realiseren.

Jouw in-house
studio.

Onze regiekamer
op afstand.

Steel de show in jouw eigen in-house studio met de high-tech apparatuur.
Hoogwaardig beeld en geluid door aansturing vanuit onze remote-regiekamer.